Najsavremeniji sistem za medijsko arhiviranje u Crnoj Gori.

Arhimed se od 2006. do danas razvio u lidera na tržištu usluga praćenja i analize medija u Crnoj Gori, sa najsavremenijim sistemom za digitalno arhiviranje objava.

Tim sastavljen od mladih profesionalaca stara se o  medijskoj prezentaciji, konstantno unapređuje usluge i razvija nove servise kako bi olakšali dostupnost medijskih informacijama svojim klijentima.

Dozvolite nam da se umjesto Vas bavimo medijima, i da pružimo precizne informacije!

Takođe, Arhimed je i Vaš partner za sve marketinške potrebe.

Uz našu pomoć, Vaš brend će dobiti jasan i prepoznatljiv vizuelni identitet, a vaši proizvodi ili usluge će biti predstavljeni na način koji će privući i zadržati pažnju klijenata/kupaca.

Mi smo kreativni tim stručnjaka koji su posvećeni unaprjeđenju vašeg brenda, njegovoj vidljivosti i uspješnosti. Uvijek smo spremni da se uhvatimo u koštac sa izazovima i da Vam ponudimo rješenja koja će vašem brendu onogućiti sjajnu poziciju na tržištu.

Naš pristup je jedinstven – koristimo najnovije marketinške tehnologije i strateški pristup kako bismo postigli najbolje rezultate za Vaš brend. Naši stručnjaci za marketing, dizajn i razvoj web stranica rade zajedno kako bi vaš brend dobio sve što je potrebno za uspjeh.

Zahvaljujući našem iskustvu, znanju i strasti, mi smo Vaš najbolji partner za sve marketinške potrebe. Kontaktirajte nas već danas i pomoći ćemo Vam da ostvarite sve svoje marketinške ciljeve!


Misija

Arhimed čuva kulturno istorijsku pisanu riječ u elektronskom okruženju i čini je dostupnom svima, u bilo kojem trenutku, sa bilo koje internet platforme.


Vizija

Digitalni partner istoriji


Naše vrijednosti: