Naša jedinstvena digitalna fabrika u prvi ljetnji mjesec ulazi starija za jednu deceniju!

Kao mlada kompanija, u svijet medijske arhive i analize pod imenom Arhimed ušli smo prije deset godina, i danas sa ponosom možemo reći da je iza nas mnogo poslovnih izazova, napora i truda, koji su rezultirali uspjehom.

Znate da informacije shvatamo veoma ozbiljno, pa smo u prethodnim godinama obradili preko 1 milion televizijskih informacija, dok je nešto više od 9 miliona prikupljenih web članaka zasigurno brojka koja zaslužuje posebno mjesto u tabeli naše statistike. U prethodnoj deceniji, sklopili smo sjajna partnerstva sa preko 2.500 kompanija, a na obostrano zadovoljstvo, u toku 2021. godine povjerenje su nam poklonili i novi klijenti.

Posebno smo ponosni na članstvo u ICT Cortex – Udruženje za IT, inovacije, edukaciju, dizajn i tehnološki razvoj Crne Gore, čija smo nova članica postali u septembru 2021. godine.

Od naših početaka, nastojimo da budemo društveno odgovorna kompanija, pa u kontinuitetu posvećujemo posebnu pažnju saradnji sa NVO i različitim udruženjima. Tako smo u protekloj godini bili podrška u realizaciji matematičkog takmičenja Kengur bez granica, u kojem učestvuju divna i talentovana djeca iz Crne Gore.

Bili smo vrijedni u unapređenju naših alata:

Kako bismo uvijek bili na visini zadatka, neophodna je stalna edukacija našeg tima. U 2021. godini učestvovali smo na 2 konferencije, 3 stručna sastanka i pohađali 2 treninga iz oblasti prevodilačke prakse i profesije.

Biće vam zanimljivo da znate i da smo u toku 2021. godine:

  • Završili 1 magistraturu i 1 godinu osnovnih studija + upisali 3 nove magistrature
  • Dobili 3 đaka prvaka
  • Posjećivali sportske događaje
  • Manje-više svi u treningu, a u toku su i fizičke pripreme za maraton i boks
  • Pojedinačno i grupno održavamo kontinuitet na Knezovim svirkama
  • Prihvatili 3 mačke ispred kancelarije naše firme
  • Bogatiji za tri nove članice Arhimed tima

Nestrpljivi smo da vas uskoro obavijestimo o projektu na kojem posvećeno radimo u saradnji sa najpoznatijim crnogorskim dnevnim listom. Jer kako kaže naša direktorica Dejana Ponoš – nećemo se smiriti dok sve ikada objavljeno u Crnoj Gori ne učinimo dostupnim na našim serverima.

Ciljamo na Mjesec! Srećan nam veliki, 10. rođendan!

Administrator
Administrator
Arhimed - digitalni partner istoriji. Lider na tržištu usluga praćenja i analize medija u Crnoj Gori, sa najsavremenijim sistemom za digitalno arhiviranje objava.

Comments are closed.