Kompanija ARHIMED je na Sajmu medija, marketinga i poslovnih komunikacija predstavila svoju ponudu, gdje je posjetiocima približila usluge klipinga, alert klipinga i analize medija.

Prvi sajam medija, marketinga i poslovnih komunikacija u Crnoj Gori “MediaMarCom 2014.” održan je u TC Mall of Montenegro 24. i 25. aprila, u organizaciji agencije “Vision Event”.

arhimed-sajam-medija-2

Jelena Jovanović, medijski analitičar u kompaniji Arhimed, predstavila je proizvode kompanije kroz izlaganje na temu “Korišćenje arhive medija u analizi medijskog sadržaja”, u prezentacionom dijelu Sajma.

Sajam je održan sa ciljem objedinjavanja ponude i potražnje iz oblasti medija, marketinga i poslovnih komunikacija, kako bi se pružila mogućnost korisnicima ovih sadržaja da dobiju sve informacije iz ove oblasti na jednom mjestu.

Ponudu na sajmu predstavili su i Radio-Televizija Crne Gore, TV Vijesti, Televizija Atlas, TV Budva, Dan, Gracija, Radio D i Radio D+, McCann Podgorica, MAMA, AMC Communications, Arhimed, Artikulacija, Suton print, Pro File, Studio X design i drugi.

Administrator
Administrator
Arhimed - digitalni partner istoriji. Lider na tržištu usluga praćenja i analize medija u Crnoj Gori, sa najsavremenijim sistemom za digitalno arhiviranje objava.

Comments are closed.