Press cliping i analiza sadržaja medija, nudi pravovremene informacije, koje su presudne za izradu komunikacijske strategije kompanije, poboljšanje slike kompanije i održavanje koraka sa modernim vremenima. Arhimed, kao najbolji saveznik kompanija na tom putu, svjestan važnosti i dostupnosti svih informacija, plasiranih na različitim vrstama medija, u svoju bogatu arhivu od danas uključuje i novi portal Tehnologija.me.
Naime, od danas, kompanija Arhimed u press clipingu, analizi sadržaja i drugim uslugama, pratiće pojavljivanje vaše kompanije i na portalu Tehnologija.me.

tehnologija-logo

Portal Tehnologija.me prvi je crnogorski informatičko – tehnološki portal. Ovaj portal svakodnevno objavljuje novosti iz oblasti tehnologije, društvenih mreža, internet svijeta, mobilnih dešavanja, biznis tehnologije, internet marketinga, kao i o aktuelnim IT dešavanjima. Dakle, tehnologija.me je portal nam daje nove informacije o modernim tehnologijama, koje postaju imperativ za uspješno poslovanje u modernom svijetu.

Sadržaj portala Tehnologija.me biće dostupan u Arhivi medija od prvog dana objavljivanja.

Budite svjesni slike vaše kompanije u medijima – koristite usluge Arhimeda!

Administrator
Administrator
Arhimed - digitalni partner istoriji. Lider na tržištu usluga praćenja i analize medija u Crnoj Gori, sa najsavremenijim sistemom za digitalno arhiviranje objava.

Comments are closed.