Arhimed dobio priznanje kao Superbrands Montenegro partner!

Veliko priznanje kompaniji Arhimed stiglo je od strane međunarodne organizacije Superbrands, koja je Arhimed odabrala kao Superbrands partnera, i time ga svrstala na listu najboljih crnogorskih brendova.

superbrands-Arhimed-4

Arhiva medija je moćan alat za svakog ko se bavi komunikacijama, a posljednjih 10 god. CG istorije dostupno na adresi arhiva-medija.me.

Mi smo jedinstvena “fabrika” klipinga, medijskih analiza i drugih sadržaja, a upravo to je prepoznao i Superbrands Montenegro!

superbrands-Arhimed-2

Kao što samo ime govori, Superbrands je isključivo orjentisan na najbolje brendove iz različitih područja djelovanja. Kao međunarodna organizacija, prisutan je u više od 80 država te sarađuje s više od 3.000 robnih marki.

Ključni faktori u odabiru Superbrands partnera su: kvalitet, pouzdanost, različitost i emocionalni naboj, te nam je izuzetna čast što su svi navedeni faktori upravo prepoznati u kompaniji Arhimed.

superbrands-Arhimed-1superbrands-Arhimed-5

Administrator
Administrator
Arhimed - digitalni partner istoriji. Lider na tržištu usluga praćenja i analize medija u Crnoj Gori, sa najsavremenijim sistemom za digitalno arhiviranje objava.

Comments are closed.